tam ölçü veremem:) sorunumda bu hep göz kararı
bunlar balkabağı,ortalarını oyup tahin doldurup azda şekerle üstünü kaplayıp fırınlıyoruzz
ben arpa şehriyeyi çok seviyorum ve çokta yapıyorumbuyrun arpa şehriye salatası(atmasyon : )
arpa şehriyeyi pilav gibi pişirip tabağa aldım ve salamları kızartıp üstüne koyup karıştırdım
zevke göre sade veya mayonezli yoğurtla servis ettim:)
yine bi sevdiceğim karnıbahar:)
haşladım ve beşamel sosla en üste kaşar koyup fırınladım,pek beğendim diyemem ama
valla ben sardım,tabi iç harıcını annem hazırladı,ama yaprak aldım inşallah sarıp buzluğa koyup misafir geldiğinde pişirmeyi düşünüyorum
1 yorum:
ohh miss :) hamarat hatun valla hepsi çok leziz görünüyor, ellerine sağlık bakalım bende böyle güzel yemekler becerebilcekmiyim :)
Yorum Gönder