19 Haziran 2013 Çarşamba

Yaz akşamları için hafif bir aparatif

belki sizde yapıyorsunuzdur ama ben sizle paylaşmadan edemiyorum :)

patlicanları kızartmalık doğrayalım ve yağda biraz kızartalım(sarımsakta ekledim ben)
ardından sadece salça ve karışık tuzotlardan bir tatlı kaşığı
ayrı bir kapta sıcak su ile karıştırıp yemeğe dökelim
(tuzot,salça ve su ölçüsü size kalmış)
ardından üzerine yoğurt ve mayonez karışımı pek tabi naneli :) döküyoruz
ve afiyetle yiyoruz :)

7 yorum:

İki Şehir Bir Meryem dedi ki...

Ben yaz yemeklerine hele de üzerinde yoğurt varsa bayılıyorum. Ellerine sağlık canım :)

SeriousLily dedi ki...

dolapta günlerdir napacağımı bilemediğim ama kızartmaktan korktuğum patlıcanlarım vardı,güzel görünüyor ama salça pişmeden nasıl olur ki tereddüt ettim biraz,eline sağlık

DELANCEY dedi ki...

Patlicanin her türlüsüne bayilirim harika görünüyor :)

AssoRTieK dedi ki...

salçalı suyu döktükten sonra pişiricez canım,yazmayı unutmuşum:)

the bircan dedi ki...

elelrıne sağlık bılmezmıyız hıc :d

tenzile dedi ki...

süper denedim vallahi canımm:) Eline sağlık:)

AssoRTieK dedi ki...

iki şehir bir meryem ;
bizde valla canım,yoğurt serinletiyor insanı:)

seriouslily ;
biraz pişiricez tabi canım yazmayı unutmuşum:)

delancey ;
ne güzel ben pek sevmem ama vitamin işte napalım:)

the bircan ;
saol canım

tenzile ;
anammmm:)çok sevindim,afiyet olsun canım:)