8 Haziran 2013 Cumartesi

haziran başlarında

önce sınavlar bitti,bunlar son gün girdiğim 5 dersimin kitapları
ne çektim be!
bu karl marx'lardan shumpeterlerden!
romer'lardan lucas'lardan,keynesyeninden!
ne çektim!
ama çekçem mecbuuur,napçaam :)
 ptesi nasıl bir temizlik yaptımmmm,ohhh içim ferahladı :)
salı günü misafir bile ağırladım,önce komşuma çeşmeden gelen damla sakızlı türk kahvesi yaptım ama köpüksüz oldu bu sefer :)
sonra misafirim geldi,hava güzeldi hepberaber balkonda oturduk
domateslerimi,biberlerimi gördünüz mü :)
 bunlarda çileklerimiz,saksılara daha ekemedim ama bunlar üstündekiler,7veren cinsiymiş hep verirler inşallah:)
 fix yürüyüşlerimizi yaptık,karaağaç!a kadar.bu sefer nerde otucağımıza sanırım kulaklarımız karar verdi
Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Kampüsü içerisinde Lozan Anıtı var,bu kısımda daha önce ne için kullanılıyordu bilmiyorum ama anıt Cafeye çevirmişler,bu kadar zaman sonra yeni gittik ama o harika TSM müzikleri olmasaydı belki yine oturmazdım :)
bi de dilek ağacı yapmışlar çok orjinal bi fikir bence
 Lozan Anıtı (Başka zaman daha yakın plan çekimlerini yaparım)
 ve ortancalar,ah ortancalar,ah..
 hafta içi ayakkabı dolabımızı düzenledim
 zaten ufak,fazlalıkları verdim valla,arınalım biraz dedim
 yetmezmi bunlar bi insana 10spor ayakkabı her renk ne arsızlık ayol,artık o kafada olmak istemiyorum

komşumun beli ağrıyordu,mr çekimine gittik beraber,dönüşte bim'e uğrayalım dedim ve şirin tarifler sahibemizin önerdiği sufleden aldık :) ben daha yapmadım ama ona dün misafir gelince o yaptı valla hepimiz test ettik-onayladık-şiddetle öneriyoruz :)
ve 11.si düzenlenen Türkçe Olimpiyatları Dil ve Kültür Festivaline gittim, Mustafa'nın iş arkadaşlarının eşleriyle,bu sanırım 3. katıldığım festival,ben her seferinde çok duygulanıyorum
selam filmi vardı ya onu izleyip,bu çocukları dinleyip tek dediğiniz o öğretmenlere  helal olsun! olucak

12 yorum:

Atolyekedi dedi ki...

Baya yoğun geçmiş, aslında ders çalışmak başlı başına yoğunluk. Geçmiş olsun. Bu arada masa örtüne bayıldım.Şu Türkçe olimpiyatlarına bir türlü kısmet olmadı...Maşallah komşuluk ilişkilerinize...

Swotpisces dedi ki...

olimpiyatlara ben de gitmek istiyorum, bu ayakkabı çılgınlığı ne olacak bizdeki... :)

Adsız dedi ki...

Dolu dolu bi hafta olmuss MÂŞALLAH cileklerde gozum kaldi ;) insanin kendi yetistiedigini yemesi ayri bir zevktir sanirim :) birde balkon sandalyelerine bayildim canim kelebeklimi onlar Bana mi oyle geldi :)) bime ne zamandir gidemedim o sufleden denemek icin sabirsizlaniyorum :)

Mucit Anne dedi ki...

Of of of ben de ders çalıştım sınava girdim bakalım sonuçlar ne olacak? Türkçe olimpiyatlarına bu sene gidemedim. Sufleyi deneyeceğim:) Sevgiler...

Syhn dedi ki...

oh oh sefan olsun.
balkon sefalrına bayılıyorum

Adsız dedi ki...

bol fotoğraflı renkli bir post olmuş,içim açıldı resmen:)
Balkona hazırlanan sofranız çok hoşuma gitti,bu arada umarım sınavlarda emeğinizin karşılığını alırsınız ve güzel notlarla karşılaşırsınız.

ÖZLEM ÖZBEK KARACA dedi ki...

Ah o balkon sefalarinin tadina doyum olmaz,hele birde kendi yetistirdigin bitkilerin urunlerin keyfi gercekten bir baska oluyor,ve evet sirinede gormustum bende bu hafta bimdeki sufleyi kesin alip yaicam bende,nasilda dikkatimi cekmemis sanirim yeni gelmis bime,ayyyy ciklatali tatlara bayiliyorum zaten,ve yine cok keyifli bir post olmus canim sevgilerimle ha bide egitim hayatinda zihin acikligi ve basarilar diliyorum canim

ÖZLEM ÖZBEK KARACA dedi ki...

Ah o balkon sefalarinin tadina doyum olmaz,hele birde kendi yetistirdigin bitkilerin urunlerin keyfi gercekten bir baska oluyor,ve evet sirinede gormustum bende bu hafta bimdeki sufleyi kesin alip yaicam bende,nasilda dikkatimi cekmemis sanirim yeni gelmis bime,ayyyy ciklatali tatlara bayiliyorum zaten,ve yine cok keyifli bir post olmus canim sevgilerimle ha bide egitim hayatinda zihin acikligi ve basarilar diliyorum canim

neslinameblog.blogspot.com dedi ki...

tesadüf eseri blogunuza tikladim. En üsteki fotograf harika yalniz :) söylemek istedim. Sevgiler

SeriousLily dedi ki...

geçmiş olsun sınavlar bitti rahatladın heralde:), bende ilk defa bu yıl gittim Türkçe olimpiyatlarına, iyi kide gitmişim, geçen yıl kaçırmış olduğuma üzüldüm, bahsettiğin filmi bi kenara yazdım, böyle bir ayakkabı temizliğini bende yaptım A101 en şeffaf kutular aldım hala sığmıyorlar:(, şirinenin dediği sufle için gidemedim bi türlü bime ama dominostan eve sufle gelince bayıldım:)
aramıza tekrar hoş geldin:)

assortiek dedi ki...

atölye kedi ;
kesinlikle hele bu sıcaklarda çok zordu,inşallah veririm derslerimide değer bari,inşallah bi gün gidersin olimpiyatlara gerçekten değicek,valla herkeze öyle komşular diliyorum:)

swotpisces ;
şehrinize geliyorlarsa mutlaka gidin derim,ayakkabılar ne almakla nede giymediklerimizi vermekle bitiyor dimi:)

delancey ;
bukadarcıkla doymayız ama insana yeşilliği yetiyor,çiçek açıyor sonra sebze oluyor falan çok zevkli ya:)sandalyelerim kelebekli canım,kipadan almıştım,tekzendede mevcutlar:)syfle acil misafirler için resmen kurtarıcı olucak:)

hanhildem ;
inşallah emeklerimizin karşılığını alırız:)neler adadım geçyim diye şaka gibiyim ya:))

syhn ;
oh sefam olsun,hakettim valla:)

adsız ;
amiiiin,teşekkürler güzel dileklerine:)

özlem özbek karaca ;
sağol özlemcim:)sufle bencede yeni gelmiş daha önce hiç görmemiştim bende,şirine bizden daha dikkatli yada :))

nesliname ;
herzaman beklerim,teşekkür ederim:)

seriouslily ;
teşekkür ederim,hemde nasıl rahatladım:)dolap detoksu her daim şart dimi:)dominosun suflesini de güzel diye duymuştum,denemek lazım:)

Burcu KARATEPE dedi ki...

lozan anıtında şimdiki cafe olan yer daha önce bizim yemekhanemizdi. Trakya üniversitesi rektörlüğünde çalışıyorum. 2 yıl önceye kadar orada çalışıyorduk daha onra taşındık.karaağaç çok güzel bir yer